Presentasi sedang didownload. Silahkan tunggu

Presentasi sedang didownload. Silahkan tunggu

Derinkuyu (Turki) Dijupuk saka Bhs Prancis– Freddy Storm 06/2011.

Presentasi serupa


Presentasi berjudul: "Derinkuyu (Turki) Dijupuk saka Bhs Prancis– Freddy Storm 06/2011."— Transcript presentasi:

1

2 Derinkuyu (Turki) Dijupuk saka Bhs Prancis– Freddy Storm 06/2011

3 Kutha ndik ngisor lemah, ditemokna tahun1963

4 Para ahli kedhug2 barang antik (Arkeolog) mulai tertarik mempelajari konstruksi kuno iki

5 Mereka isa nembus sampek kedalaman 40 meter.

6 Lho ? Kutha iki dadakna cukup guedhe, sampek isa nampung uwong !!

7 Dadi sing isa diakses pengunjung iku mek sampek 8 tingkat

8 Lha sing liyane diblokir utawa disediakna gawe para Arkeolog…

9 ...uga gawe para Antropolog.....

10 Kutha iki jarene sakjane gawe nggen parlindungan...…

11 ...yaiku gawe para penganut agama Kristen pertama...

12 ...uga gawe ewonan wong liyane…

13 ...dadi mereka iku berlindung ndik kene merga sering digangguin musuh (invasi).

14 Lha iki diantara nggen2 ndik Galeri Derinkuyu…

15 ...tapi ya mosok sih gak isa dileboni musuh ???.

16 Eeeeee alah, rupane ana watu guedhe2 sak gajah abuh iki sing digawe nutupi lubang masuk dadi kadya lawang.....

17 Terowongan Derinkuyu ini dawane kira2 8 Km....

18 Terowongan iku ngarah nang kutha ngisor lemah liyane ndik Capadocië: Kaymakli.

19 Muziek : Carino - Chris Spheeris


Download ppt "Derinkuyu (Turki) Dijupuk saka Bhs Prancis– Freddy Storm 06/2011."

Presentasi serupa


Iklan oleh Google